Kråkan säger hej

Jag är fortfarande ur spel. Jag kan prata, men får hostattacker på tre minuter i stöten ungefär... visste inte att man blev så handikappad av en simpel förkylning faktiskt. Har aldrig tänkt på det. Men så är det ju första gången jag är riktigt förkyld sedan jag skaffade det här jobbet med, förstås..
Jaja.

Jag tillbringar tiden med att ta hand om kidsen eftersom sambon är borta med jobbet och kommer hem om några dagar. Lillfisen springer runt med hunden och jag och stora killen sitter och klappar på våra fyra kattungar, så de socialiseras inför sina nya hem längre fram. Här är vi ordentliga. De är dryga två veckor gamla och hanteras dagligen. Men så har folk alltid berömt mina katter för att vara väldigt sociala och keliga också. De tenderar att bli det om man håller på med dem..
I övrigt sitter jag och kollar på film, är ute och går med hunden och kompisar och försöker orka greja med inredning här hemma.
Imorgon tror jag dessutom att jag får "oväntat besök" av mina föräldrar, så jag får gå upp lite tidigt och greja för ikväll orkar jag INTE :D

 


Jag avrundar med en Elvisstripp igen. He's my secret love, haha. Jag älskar den sköldpaddan. Klicka på strippen för att kunna läsa den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
TOTALT antal besökare är: Just nu är online.
RSS 2.0